Спасовски: Во Македонија нема трговија со органи

Во Македонија нема тровија со органи и затоа луѓето треба да се останат смирени. Министерот за внатрешни Оливер Спасовски целосно ги отфрли шпекулациите кои кружат меѓу луѓето на социјалните мрежи.

Тој побара сите оние кои таму споделуваат информации – да пишуваат одговорно за да не се шири паника помеѓу населението. Надлежните вршат обдукција на телата на починатите и ги бараат оние кои во полиција се пријавени како исчезнати.

video TV Telma