11 годишно момче од Битола исчезна

Три дена нема трага ниту глас од 11 годишно момче од Битола, кое од својот дом се оддалечило на 4-ти март оваа година.

„На 04.03.2019 околу 14.30 часот во СВР Битола било пријавено дека од својот дом се оддалечило 11-годишно дете од Битола, кое предходно неколку пати се оддалечувало и се враќало“, велат од СВР Битола.

изворinfomax.mk