Полицијата го пронајде 11 годишното дете од Битола и го предаде на родителите

Пронајдено е и на 07.03.2019 во 01:20 часот од страна на полициски службеници е предадено на родителите 11-годишно дете кое беше исчезнато.

За ова дете, СВР Битола соопшти дека на 04.03.2019 околу 14:30 часот било пријавено дека сe оддалечило од својот дом и дека претходно неколку пати се оддалечувало и се враќало.