АМСМ:Сообраќајот е во целосен прекин на магистралниот пат Битола-Ресен кај Макази , поради пожар

АМСМ информира дека во 17 часот на магистралниот пат Битола-Ресен, на местото викано Макази, поради опожарена трска покрај патот, сообраќајот е во целосен прекин.

фото илустрација