Сообраќајот на магистралниот пат Битола-Ресен кај Макази е нормализиран

Ве информираме дека На 11.03.2019 година од 19,00 часот на магистралниот пат Битола-Ресен, на м.в.„Макази“, сообраќајот е нормализиран.  – соопштуваат од АМСМ

фото илустрација