Вечерва приведен Митко Чавков

Поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков е приведен вечерва. Според статусот на сопругара на Чавков објавен на Фејсбук, Чавков е приведен поради сомнение од бегство за што веќе има гаранција.

Хунтата беа во куќата наша, дојдени се да го приведат повторно мојот сипруг за исто дело за што има гаранцијата за бегство.И пак се повикуват на можност од вегствоПравда за Митко Чавков

Публикувахте от Jasminka Cavkova в Вторник, 12 март 2019 г.