Градоначалничката на Битола номинирана за гинисов рекорд за најдолго време за асфалтирање на улица

Битола, и битолската градоначалничка Наташа Петровска се пријавени за гинисовата книга на рекорди за НАЈДОЛГО ВРЕМЕ НА АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА!!! Ова е веродостојна испратена во гинис апликација!!!

-информираат од фејсбук страницата “Битолски факти”.

извор http://bregalnicki.mk