Забрана за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Маврово – Дебар поради врнежи од снег

Поради интензивни вренежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар во 16.30 ч се воведува забрана за сообраќај за тешки товарни возила.- соопштуваат од АМСМ

фото илустрација