Ова е опасно по живот – возач на автопатот кај Велес вози во спротивна насока (ВИДЕО)

Вози во спротивна насока на автопатот после Велес

Вози во спротивна насока на автопатот после Велес

Публикувахте от Press24.mk в Вторник, 12 март 2019 г.

Овој возач своето возило го управува  во спротивна насока на автопат бидејќи видеото објавено на социјалните мрежи од автопатот после Велес покажува дека некој веројатно ја промашил клучката, па решил да се врати назад, но во спротивна насока. Вистинска среќа е што нема посериозни последици од оваа авантура на возачот.