(ФОТО)Рушење на објект во Ресен со засилена полициска придружба

Читател до новост.мк ни испрати фотографија  од Ресен каде што според читателот се рушел некој објект и тоа под засилена полициска придружба. Според читатело во моментов имало околу 40 полицајци и многу народ, а настанот бил во центарот на град Ресен