Тигрите денес слават 38 години од формирањето

38 години професионализам, посветеност, храброст и патриотизам… ЕСЗ Тигар нека Ви е честит Денот на единицата! Да го славите уште многу години со нови победи и успеси!

38 години Единицата за специјални задачи – “Тигар“.

Показна вежба Единицата за специјални задачи – “Тигар“.

Публикувахте от Министерство за внатрешни работи в Сряда, 13 март 2019 г.