Во Битола се отвори нова фабрика, работата е лесна а почетната плата е 500 евра

Нова фабрика на први април  годинава, на самиот старт на месецот се отвори во Битола. Работата е лесна само требало да се шеташ а платата била почетна 500 евра.

 

Априлилилилилилииииииииии!!!!

Информацијата е шега по повод денешниот ден на шегата 1 април:)