Дожд во Гостивар,Тетово и Теарце

Некаде веќе врне и дува силен ветер.

Ова се температурите и состојбата во Македонија во моментов, а се очекува да дојде невремето и во Скопје.

Дожд има во Гостивар, Тетово и Теарце.