ФУРКАН САЛИУ: Не помага јога кога ја зaкaчаш Гога!

Новинарот Фуркан Салиу, на својот Твитер профил ја коментираше вчерашната претседателска дебата на Телма телевизија. Тој накратко вели:

-Не помага јога кога ја зakaчаш Гога, пишува новинарот Фуркан Салиу