Тера:Змии кај Драгорот во центарот на Битола

По вчерашната информација за змија кај Безистенот, денеска наш гледач ни испрати неколку фотографии со змии по ѕидот на коритото на реката Драгор.

cel tekst i foto tera.mk

izvorhttps://tera.mk