(ВИДЕО)ФИЛИП БОЖИНОВСКИ ОД НКБ СО НАЈДОБАР ПОТЕГ Flying NINJA Traingle Choke НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ВО ЏИУ ЏИЦА

Филип Божиновски борец од битолскиот Нинџуцу клуб на годинешното Државно првенство во Џиу џица, Скопје 2019 убедливо настапи со досега најдобриот потег.Погледнете го видеото од настапот на Божиновски кој дефинитивно беше единствен со ваков потег со кој уште еднаш се потврди дека е најдобар спортист

Flying NINJA Traingle Choke во изведба на БОЖИНОВСКИ ФИЛИП