Уставниот суд поведе постапка за Oдлука на Општина Битола според која во едно семејно домаќинство може да се чуваат до две кучиња

уредник

Author Posts

Share Button

Share Button

Share Button

Македонската полиција доби квалитетна опрема со која ги зголеми своите капацитети, а со тоа и безбедноста на границите на Република Македонија, рече министерот Оливер Спасовски на денешното доделување на донацијата од Европската Унија за Министерството за внатрешни работи на граничниот премин Богородица.

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account