ДЗС со детали за пожарот во Ѓорче Петров

уредник

Author Posts

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Архимандритот Партениј (Фидановски) е роден на 29 октомври 1970 година во Битола. Тој е актуелен игумен на Бигорскиот Манастир. Основното училиште го завршил во „О.У. Тодор Ангелевски“, средното образование го стекна во Македонската Православна Богословија „Св. Климент Охридски“ во Драчево, Скопје, а потоа школувањето го продолжил на Теолошкиот факултет, исто така во Скопје, каде што
Complete Reading

Share Button

Share Button

Share Button

Мартин Богатиноски  

Share Button

Create AccountLog In Your Account