Ќе се анализираат дискреционите овластувања на носителите на јавни функции

уредник

Author Posts
Share Button

Share Button

Бафќата се продава

Share Button

Share Button

Со три малолетни деца, без пари и без кров над глава, Благородна Димитриевска од Куманово е оставена на милост и немилост. Пред шест месеци го напуштула сопругот, бидејќи како што вели животот станал неподнослив, што од сиромаштија, што од меѓусебни кавги и обвинувања. Секој ден бара засолниште за да ја поминат ноќта и да ги
Complete Reading

Share Button

Share Button

Share Button

Според Социјалната мрежа и многубројните коментари, прилепчани беа, кандидат за градоначалник од СДСМ да биде Жаре Стеваноски.Реки коментари пишуваа не само прилепчаните туку и од други краишта низ земјава.Поддршката јавно ја даваа за Жаре Стеваноски истакнат по своите активности . Но сепак кандидат за градоначалник од редовите на СДСМ за Прилеп е сосема друга личност
Complete Reading

Share Button

Create AccountLog In Your Account