МВР: ЗЛОСТОРСТВОТО ВО ПРИЛЕПСКО Е РАСЧИСТЕНО, ЗАВРШИ ВРЕМЕТО НА ЗЛОУПОТРЕБИ НА ИНСТИТУЦИИТЕ

МВР: ЗЛОСТОРСТВОТО ВО ПРИЛЕПСКО Е РАСЧИСТЕНО, ЗАВРШИ ВРЕМЕТО НА ЗЛОУПОТРЕБИ НА ИНСТИТУЦИИТЕ

Коментарите се исклучени на МВР: ЗЛОСТОРСТВОТО ВО ПРИЛЕПСКО Е РАСЧИСТЕНО, ЗАВРШИ ВРЕМЕТО НА ЗЛОУПОТРЕБИ НА ИНСТИТУЦИИТЕ
Share Button

Заев ја чека истрагата на МВР за градоначалникот на Демир Хисар

Коментарите се исклучени на Заев ја чека истрагата на МВР за градоначалникот на Демир Хисар
Share Button

За време на посетата на Липково, премиерот Зоран Заев, одговарајќи на новинарско прашање дали побарал оставка од градоначалникот на Демир Хисар за видеото кое излезе во јавноста, рече дека МВР спроведува истрага и дека градоначалникот бил на трибината во првиот ред, но не се обратил. „Не беше во делот на тие што имаа обраќање, мислам
Complete Reading

Градоначалникот на Демир Хисар бара извинување од медиумите

Коментарите се исклучени на Градоначалникот на Демир Хисар бара извинување од медиумите
Share Button

Заев опкружен со телохранители на митингот за референдумот во Битола(видео)

Коментарите се исклучени на Заев опкружен со телохранители на митингот за референдумот во Битола(видео)
Share Button

Курир:Заев се соочи со слаба поддршка и во Битола: Си донесе и автобуси, но залудно

Коментарите се исклучени на Курир:Заев се соочи со слаба поддршка и во Битола: Си донесе и автобуси, но залудно
Share Button

Ве прислушувам: Градоначалникот на Демир Хисар им се заканува на вработените

Коментарите се исклучени на Ве прислушувам: Градоначалникот на Демир Хисар им се заканува на вработените
Share Button

Прва затворска пресуда (казна) во Македонија за напаѓач на новинар

Коментарите се исклучени на Прва затворска пресуда (казна) во Македонија за напаѓач на новинар
Share Button

Општинското финансирање на медиуми – скриено субвенционирање и влијание

Коментарите се исклучени на Општинското финансирање на медиуми – скриено субвенционирање и влијание
Share Button

AJM Дел од општините доделуваат финансиски средства во медиумите за медиумски простор, но и за информирање и следење на нивните активности, покажуваат последните податоци во медиумите. Општините треба да престанат да одвојуваат средства за купување рекламен простор како форма на скриено субвенционирање кое неизбежно води кон влијание врз нив, предупредуваат познавачите. Најмалку четири општини лани и
Complete Reading

Create AccountLog In Your Account