Епа драги мои Битолчани, сите Вие што барате нешто, кој Ви е крив што не боледувате од РАК ?

Share Button

‎Dragan Veljanov‎ до: 24/7 СУБВЕНЦИОНИРАНА ТАРИФА пред 4 часа · Bitola, Ohrid Municipality · 

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Три места за членови на надзорен одбор, а четири имиња впишани во централниот регистар. Телма истражуваше дали некој се дрзнал да направи фалсификат на одлука на Владата и кој е тој?       Ова е документ од централниот регистар со одлука на Владата за избор на надзорниот одбор на Акционерското друштво во државна сопственост
Complete Reading

Share Button

Вчера од балкон од зграда кај Гроздот во Битола оштетени возила од парче одрон

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account