Секој користи прилика на Широк сокак да се слика

Share Button

Share Button

Share Button

Вакви работи бре баирчани не се кријат:)А за ова си ќутите а???:)

Share Button

Share Button

Share Button

На нашиот претходен сајт на Новост , имавме повеќе објави  за ова место, за оваа црква, имавме и објавено и видео. Дали сепак по фотографиите ќе успеете да се потсетите, за која црква станува збор? фото Новост

Share Button

Share Button

И денеска до Новост читател испрати фотографија од битолската улица Булевар 1ви мај, која се реконстуираше. Претходно граѓаните апелираа доколку постои можност повторно истата коцка да се врати на улицата, со што би се задржал претходниот изглед, стариот сјај и автентичност. Граѓаните , задоволни, поминуваат кај улицата и со радост ни испраќаат фотографии, известувајќи не
Complete Reading

Create AccountLog In Your Account