Го спасила Света Петка, во болницата му рекле дека ќе умре но тогаш се случило чудо

Share Button

Share Button

фото Новост архива

Share Button

Share Button

Share Button

Света Петка Римска во православието е признаена како христијански маченик, која живеела во текот на 2 век.Светителка заштитничка на слепите лица

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account