ФЕЈСБУК ДРАМАТА НА ЕДНА СКОПЈАНКА: Се допишувала со лажен лик од Битола, испраќала голи фотографии, следел шок…

ФЕЈСБУК ДРАМАТА НА ЕДНА СКОПЈАНКА: Се допишувала со лажен лик од Битола, испраќала голи фотографии, следел шок…

Коментарите се исклучени на ФЕЈСБУК ДРАМАТА НА ЕДНА СКОПЈАНКА: Се допишувала со лажен лик од Битола, испраќала голи фотографии, следел шок…
Share Button

Се започна со една испратена покана за пријател на Фејсбук. Бев самошто излезена од 7 годишна врска. Не знаев што со себе. Бев ранлива, не ми беше до живот. Се опседнав со социјални мрежи. Цел ден „висев“ на Фејсбук, кој што прави, јас разгледувам, објавувам патетични песни, разголени фотографии само за да привлечам внимание. Ми
Complete Reading

Нема веќе субвенции за македонска музика

Коментарите се исклучени на Нема веќе субвенции за македонска музика
Share Button

Бугарски манастир започна да прибира приказни од лични средби на луѓе со старецот Добри Добрев

Коментарите се исклучени на Бугарски манастир започна да прибира приказни од лични средби на луѓе со старецот Добри Добрев
Share Button

Загатка за генијалци(решение)

Коментарите се исклучени на Загатка за генијалци(решение)
Share Button

Решение: 410

Загатка за генијалци

Коментарите се исклучени на Загатка за генијалци
Share Button

Патот до нашата радост

Коментарите се исклучени на Патот до нашата радост
Share Button

Чајот од магдонос има лековита моќ

Коментарите се исклучени на Чајот од магдонос има лековита моќ
Share Button

Чајот од магдонос низ историјата се користел и по препорака на билкарите за олеснување и одржување на редовен менструален циклус, и како лек за враќање на матката во првобитната положба после породувањето. Магдоносот се употребува во лекувањето на сите проблеми поврзани со бубрезите. Чајот од магдонос ја спречува апсорпцијата на сол во ткивото, а со
Complete Reading

А да одлучевте дали “истура” или врни а не “истура” дожд во Битола ?!:)

Коментарите се исклучени на А да одлучевте дали “истура” или врни а не “истура” дожд во Битола ?!:)
Share Button

Create AccountLog In Your Account