Како Битолчани пречекуваат дрва за зима

Share Button

Share Button

Во најновиот проект на Американската Национална фондација за спиење се вклучени 12 медицински стручњаци кои детално ги истражуваа препораките од типот „колку часа сон ви се потребни за добро функционирање?“ Во истражувањето учествувале лица од различни возрасти, од новороденчиња до стари и изнемоштени лица. Пронајдете во која група спаѓате и откријте колку часа треба да
Complete Reading

Share Button

Share Button

Снимката која овој јуни предизвика најбурна реакција на социјалните мрежи е видеото на кое бездомник приоаѓа на црковно лице и бара од него пари. Тоа што се случило по оваа молба, многумина не га очекувале, а одговорот на свештеникот налути голем број на луѓе кои ја прегледале снимката. Видеото до сега има 7.1 милиони прегледи,
Complete Reading

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account