МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците

МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците

Коментарите се исклучени на МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците
Share Button

Сообраќајот на патот Ресен-Битола е блокиран

Коментарите се исклучени на Сообраќајот на патот Ресен-Битола е блокиран
Share Button

Се менува законот: Царината ќе може да ни ги блокира сметките

Коментарите се исклучени на Се менува законот: Царината ќе може да ни ги блокира сметките
Share Button

Специјално одделение во затворот Идризово за борци на ИСИС

Коментарите се исклучени на Специјално одделение во затворот Идризово за борци на ИСИС
Share Button

Авионот полета спијте сега мирно

Коментарите се исклучени на Авионот полета спијте сега мирно
Share Button

Можете мирно да спиете! Публикувахте от Валентин Манасиевски в Петък, 10 август 2018 г.

Засега нема западнонилска треска во Македонија

Коментарите се исклучени на Засега нема западнонилска треска во Македонија
Share Button

Штипскиот суд одлучи: Игор Спасов ќе се лекува во Идризово, а не на слобода

Коментарите се исклучени на Штипскиот суд одлучи: Игор Спасов ќе се лекува во Идризово, а не на слобода
Share Button

Апел за помош на битолчанец.Да донираме за Кире Главинчевски

Коментарите се исклучени на Апел за помош на битолчанец.Да донираме за Кире Главинчевски
Share Button

Kire Glavinchevski 25 јуни ·

Create AccountLog In Your Account