По Комити и Чкембари повикуваат на протест за името

По Комити и Чкембари повикуваат на протест за името

Коментарите се исклучени на По Комити и Чкембари повикуваат на протест за името
Share Button

ГДУ БИТОЛА: БУКЕТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НАТАША ПЕТРОВСКА ,ЗАСАДЕН ВО ДУПКА НА УЛИЦА

Коментарите се исклучени на ГДУ БИТОЛА: БУКЕТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НАТАША ПЕТРОВСКА ,ЗАСАДЕН ВО ДУПКА НА УЛИЦА
Share Button

ГДУ БИТОЛА: БУКЕТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НАТАША ПЕТРОВСКА

Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни

Коментарите се исклучени на Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни
Share Button

Синоќа повозрасен битолчанец си го чистеше дворот но и пред својата куќа а ѓубрето безгрижно со лопата си го носеше и оставаше покрај реката Драгор иако во негова непосредна близина имаше контејнери. Наместо да го остави ѓубрето во контејнерите овој битолчанец безгрижно си го остави ѓубрето веднаш до патот на улицата Булевар 1ви Мај и
Complete Reading

Утре завршува учебната година

Коментарите се исклучени на Утре завршува учебната година
Share Button

Пак вандализам во Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Пак вандализам во Битола (фото)
Share Button

Погледнете параклисот на Света Петка во Битола, насекаде отпушоци од цигари,плукале и лушпи од семки

Коментарите се исклучени на Погледнете параклисот на Света Петка во Битола, насекаде отпушоци од цигари,плукале и лушпи од семки
Share Button

Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)

Коментарите се исклучени на Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)
Share Button

Читател ни испрати фотографии , државното знаме денеска е поставено на јарболот кај Спортската сала во Битола

ВИДЕО: Приведување во Битола поради кренато македонско знаме

Коментарите се исклучени на ВИДЕО: Приведување во Битола поради кренато македонско знаме
Share Button

Create AccountLog In Your Account