Од надлежните се очекува да истражат кој стои зад „соопштението број 6 на УЧК“ и кој ја вознемирува јавноста

Share Button

Кој се крие зад 72-часовниот ултиматум од „УЧК“?Од надлежните се очекува да истражат кој стои зад „соопштението број 6 на УЧК“ и кој ја вознемирува јавноста со поставување ултиматум испровоциран од судската пресуда за кумановските настани.

Share Button

Деновиве е поплочен дворот на Храмот  Св. вмч Димитриј во Битола, со сјајна Давидова ѕвезда од мермер и Гранит на Плочките од храмовиот двор.На радост на сите верници сега, во дворот на најстарата битолска црква , блеска сјајната Давидова ѕвезда, Погледнете ја фото галеријата: На оваа фотографија е прикажана најстарата позната Давидова ѕвезда од 1008 година
Complete Reading

Share Button

Share Button

Деновиве е поплочен дворот на Храмот  Св. вмч Димитриј во Битола, со сјајна Давидова ѕвезда од мермер и Гранит на Плочките од храмовиот двор.На радост на сите верници сега, во дворот на најстарата битолска црква , блеска сјајната Давидова ѕвезда, Погледнете ја фото галеријата: фото Битолски Православни цркви  

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account