БИТОЛСКИОТ ДРАГОР ЈА ПРОМЕНИ БОЈАТА.ГРАЃАНИТЕ СО ФОТОГРАФИИ ОД ДРАГОРОТ

Share Button

Share Button

Информацијата што се прошири на социјалните мрежи за смртоносен „парацетамол“ е лажна и непроверена, објави Министерството за здравство на „Фејсбук“. Од таму велат дека сите заинтересирани може да се обратат до Агенцијата за лекови за дополнителни информации. Деновиве на социјалните мрежи кружи фотографија на која е прикажан „парацетамол“ кој наводно содржи смртоносен вирус. „Бидете внимателни
Complete Reading

Share Button

Share Button

Vladimir Petreski додаде 5 нови фотографии. пред 3 часа ·  Болница 8 Септември. Сликано во 19.25. Први спрат и приземје. Живо пиле нема. Свирам најсилно што можам и никој не се појавува. Можам да украдам што сакам, да искршам што сакам. И тоа не провалив, туку ме пратија од пријавница. Сам да сум видел. Никој не знае да
Complete Reading

Share Button

Share Button

На 27.09.2016 година, се одржа 37 седница на Регионалниот штаб за управување со кризи – Кичево. Покрај членовите на Регионалниот штаб  на седницата присуствуваа и претставници од ТППЕ Кичево, МЗШВ ПЕ Кичево и ЈП Комуналец Кичево. Во првиот дел од  седницата приоритет се стави на пожарите, при што раководителот на Регионалниот штаб, Сузана Тасевска ги
Complete Reading

Share Button

(META) 

Share Button

Се одложи првототочиште за судскиот предмет Транспортер, поради што една одобвинетитене се појави во судницата.Имено Ј.Н.Д појаснила дека не успеала да стигне на судското рочиште поради сообраќајна незгода Судечкиот совет, главната расправа ја одложи за 6 ноември 2017 год. во 11.00 часот за кога ќе испрати и опомена за стражарно приведување за обвинетата која не беше
Complete Reading

Create AccountLog In Your Account