МВР доби донација од ЕУ во вредност од околу четири милиони евра

Македонската полиција доби квалитетна опрема со која ги зголеми своите капацитети, а со тоа и безбедноста на границите на Република Македонија, рече министерот Оливер Спасовски на денешното доделување на донацијата од Европската Унија за Министерството за внатрешни работи на граничниот премин Богородица.

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account