Македонија се труе во сопственото ѓубре, свињи од депонијата „Мегленци“ завршуваат на нечија трпеза!?

Македонија се труе во сопственото ѓубре, свињи од депонијата „Мегленци“ завршуваат на нечија трпеза!?

Коментарите се исклучени на Македонија се труе во сопственото ѓубре, свињи од депонијата „Мегленци“ завршуваат на нечија трпеза!?
Share Button

При посетата на депонијата на самиот влез не пречека знак за строго забранет влез, па по добиена дозвола екипата на ТВ 21 влезе во еколошката бомба. Не пречекаа двајца вработени, глутница од кучиња, десетина свињи, штркови и чад од опожарената депонија.

Да убиеш човек ќе застари делото, ама кај извршители не застарува ќе не дерат и со оваа власт

Коментарите се исклучени на Да убиеш човек ќе застари делото, ама кај извршители не застарува ќе не дерат и со оваа власт
Share Button

Кристина Ампева пред 2 мин. ·  Еве ги пак. Значи граѓанските организации им кажаа дека законот кој што си го осмислиле им е СРАЊЕ, бевме на собраниска расправа, бевме јасни дека треба да го повлечат овој закон. Не знам што не е јасно и зашто овој народ ќуте како овца. Се работи за долгови од 90тите
Complete Reading

Kekeновски до Заев:АХ ЗОРАНЕ БРЕ ЗАЕВ, ШТО (какво) НАПРАВИ?

Коментарите се исклучени на Kekeновски до Заев:АХ ЗОРАНЕ БРЕ ЗАЕВ, ШТО (какво) НАПРАВИ?
Share Button

Jove Kekenovski 1 час · 

Денесовски:Кирац и Лазе, како што ве донесовме така ќе ве збришеме од политичката сцена

Коментарите се исклучени на Денесовски:Кирац и Лазе, како што ве донесовме така ќе ве збришеме од политичката сцена
Share Button

Кржаловски: ВМРО-ДПМНЕ се доближи по рејтингот до СДСМ поради Договорот со Грција

Коментарите се исклучени на Кржаловски: ВМРО-ДПМНЕ се доближи по рејтингот до СДСМ поради Договорот со Грција
Share Button

Според политичкиот аналитичар Александар Кржаловски од Македонскиот центар за меѓународно образование, организација која стои зад последната анкета која покажува изедначување во рејтингот на двете најголеми партии, вели дека враќањето на рејтингот на опозицијата во најголем дел се должи на Договорот со Грција.

Полиција и претрес во домот на Стевчо Јакимовски, можно е и да биде приведен

Коментарите се исклучени на Полиција и претрес во домот на Стевчо Јакимовски, можно е и да биде приведен
Share Button

И вечерва протест пред Собрание,најавија пријави за оние кои што како што рекоа направиле современ геноцид

Коментарите се исклучени на И вечерва протест пред Собрание,најавија пријави за оние кои што како што рекоа направиле современ геноцид
Share Button

Мицкоски: Одложувањето на датумот значи катастрофа, Димитров да си поднесе оставка

Коментарите се исклучени на Мицкоски: Одложувањето на датумот значи катастрофа, Димитров да си поднесе оставка
Share Button

Create AccountLog In Your Account