Македонија

ЗАКОНОТ ВЕЛИ: Никој не смее да ви ја исклучи струјата, БЕЗ ВАША СОГЛАСНОСТ!

Share Button

Се роди првото бебе од сурогат-мајка во Македонија

Share Button

Се роди првото бебе што го носеше сурогат-мајка во Македонија. Сурогат-мајката е 44-годишна жена, која

Дваесет и двајца заразени со ХИВ во првите 6 месеци годинава,сите се машки

Share Button

МВР ги бара насилниците коишто ги оштетија гробиштата во Љуботен

Share Button

Почина македонската фолк легенда Кенан Таировски, последните години живееше без скршен денар

Share Button

„Едита“, „Фикрија“, „Дано Данице, преспанска убавице“, „Жане жанина“, „Преспо моја“, се само дел од богатиот

Црквата директно се вклучи во борбата против посвојување деца од истополови бракови

Share Button

СТРУМИН ГРОБ – ГРОБНИЦА СО ТРИ ЛЕГЕНДИ

Share Button

Струмин гроб е средновековен гроб, кој се наоѓа на околу три километри од Струмица, во

Поучна правна басна: Камбаната бие 11 пати само кога умира правдата

Share Button