Поделени се директорските фотељи во речиси сите битни претпријатија

Share Button

Share Button

Share Button

Во текот на изминатата ноќ во охридскиот регион регистрирани се два земјотреси со послаб интензитет.

Share Button

Share Button

ж ува се! БРАВО ТАРАВАРИ.Денес беше испратена лекарска екипа кај чичко Радивој и тој во моментов е хоспитализиран на Клиниката за онкологија КАДЕ ЖИВЕАМ И КОЛКУ ВРЕДИ ЖИВОТОТ ТУКА? ИМА ЛИ НАЈМАЛА ШАНСА НЕКОЈ ДА МУ ПОМОГНЕ???

Share Button

Share Button

Milosavljevič Tina додаде 3 нови фотографии.

Share Button

Читател до Новост ги испрати овие фотографии и известува дека синоќешното невреме во  Ораовица го искина тутунот

Create AccountLog In Your Account