Продолжен рокот за легализација на дивоградби

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Во Македонија има големи разлики во месечните приходи. Според податоците што ги објави Министерството за финансии, овој феномен е со тенденција на пораст. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, нееднаквостите што постојат од аспект на приходите, претставуваат опасност за продлабочување на финансиската криза. Бранимир Јовановиќ, советник во Министерството за финансии, изјави дека објавените податоци се
Complete Reading

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account