Најавени измени на Законот за авторското и сродните права

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Во текот на изминатата ноќ во охридскиот регион регистрирани се два земјотреси со послаб интензитет.

Share Button

Share Button

Share Button

Milosavljevič Tina додаде 3 нови фотографии.

Share Button

Читател до Новост ги испрати овие фотографии и известува дека синоќешното невреме во  Ораовица го искина тутунот

Create AccountLog In Your Account