Спасовски: Полицијата е подготвена но ги чека одлуките на судовите

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Читател до Новост ги испрати овие фотографии и известува дека синоќешното невреме во  Ораовица го искина тутунот

Share Button

Create AccountLog In Your Account