НИНЏУЦУ КЛУБ ОД БИТОЛА НА ТРЕНИНГ ВО ГЕРМАНИЈА

НИНЏУЦУ КЛУБ ОД БИТОЛА НА ТРЕНИНГ ВО ГЕРМАНИЈА

Коментарите се исклучени на НИНЏУЦУ КЛУБ ОД БИТОЛА НА ТРЕНИНГ ВО ГЕРМАНИЈА
Share Button

Ninjutsu klub”Bitola” е во Vuong Doan Brazilian Jiu Jitsuсо Sashko Mircevski и Filip Bozinovski. 18 јуни во 23:22 · Wiesbaden, Германија · 

“Нинџуцу Клуб” Битола:Сработеното во детали за 2017-18, 63 медали од нив 32 златни!Најавуваат уште поголеми успеси

Коментарите се исклучени на “Нинџуцу Клуб” Битола:Сработеното во детали за 2017-18, 63 медали од нив 32 златни!Најавуваат уште поголеми успеси
Share Button

Официјални статистики за наши сработени проекти за сезоната Септември 2017/ Мај 2018.Академијата за боречки вештини и спортови имаше напорна сезона со учество на 9 турнири за боречки спортови и тоа за Бразилска Џиуџицу, ММА, Џиуџицу ( Јапонска Џиуџица), Кикбокс , беше организатор на неколку семинари во клуб со гости од страна и од македонски школи
Complete Reading

Вреди да се погледне.Мај 2016 Битолските нинџи на 24-часовен семинар за надчовечка издржливост,Нинџуцу Клуб

Коментарите се исклучени на Вреди да се погледне.Мај 2016 Битолските нинџи на 24-часовен семинар за надчовечка издржливост,Нинџуцу Клуб
Share Button

Да  се потсетиме мај 2016 година, нинџите од Битола поточно од Нинџуцу клубот имаа 24 часовен семинар под раководство на инструкторот Сашко Мирчевски во село Сопотница кај Демир Хисар, односно неговите палнински предели, на кој се тестираа човечката издржливост и вештина. „На програмата беа техники и вежби од рју ха мацедониан нинџуцу стилот. Се тренираше
Complete Reading

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО БАЛКАНСКИОТ ШАМПИОН ЗА БЏЏ, ФИЛИП БОЖИНОВСКИ ОД НИНЏУЦУ КЛУБ БИТОЛА

Коментарите се исклучени на ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО БАЛКАНСКИОТ ШАМПИОН ЗА БЏЏ, ФИЛИП БОЖИНОВСКИ ОД НИНЏУЦУ КЛУБ БИТОЛА
Share Button

НОВОСТ:Да се осврнеме на твоите почетоци, каде и што започна да тренираш и кога?Од каде толку силен мотив за денес да си Балкански првак?

ОДЛИЧНИ БОРБИ НА НИНЏУЦУ КЛУБ БИТОЛА!ОСВОЕНИ 12 МЕДАЛИ ОД НИВ 4 ЗЛАТНИ

Коментарите се исклучени на ОДЛИЧНИ БОРБИ НА НИНЏУЦУ КЛУБ БИТОЛА!ОСВОЕНИ 12 МЕДАЛИ ОД НИВ 4 ЗЛАТНИ
Share Button

Филип Божиновски Апсолутен Балкански Првак!!!

Коментарите се исклучени на Филип Божиновски Апсолутен Балкански Првак!!!
Share Button

Утре во Скопје ќе се одржи Џиу – џицу Куп на Македонија!Од “Нинџуцу Клуб”- Битола ќе учествуваат 6 борци, им посакуваме среќа

Коментарите се исклучени на Утре во Скопје ќе се одржи Џиу – џицу Куп на Македонија!Од “Нинџуцу Клуб”- Битола ќе учествуваат 6 борци, им посакуваме среќа
Share Button

Утре салата на ОУ „Невена Георгиева – Дуња“ во Скопје ќе биде местото на одржување на Циу – џицу Купот на Македонија. Возрасните категории од 12 до 18 години во борба и не фаза ќе ги одмерат силите со почеток од 10 часот.Организатор е Македонската Циу-цицу Федерација во СЈ – Скопје  кадешто ќе учествуваат и
Complete Reading

Кои се бенефитите да се биде член во Нинџуцу клуб Битола и почетоците на НКБ , март 2007!

Коментарите се исклучени на Кои се бенефитите да се биде член во Нинџуцу клуб Битола и почетоците на НКБ , март 2007!
Share Button

ПОЧЕТОЦИТЕ НА НКБ

Create AccountLog In Your Account