фото – Без коментар

Фото: Битола се разбуди со коњи и крави низ градот

Share Button

Денот кога ќе земиш плата

Share Button

Фото без коментар – строг центар на Битола

Share Button

Битола денес – центар на градот ( фото)

Share Button

Игли во храната на студентите од студентскиот дом „Гоце Делчев”

Share Button

Студентите од студентскиот дом „Гоце Делчев” во храната пронашле игла, а за жал, ова не

Фотографии од железничкиот мост над Црна Река кој е прекинат за сообраќај

Share Button

Луѓе живеат во овој град наш или животни…???

Share Button

Битолски факти пред 23 мин. ·

Избледениот пешачки причина предност да имаат возилата па потоа пешаците?

Share Button

Атпазар,Битола,август,14 часот попладне,жешко.пешаци се обидуваат да преминат улица на пешачки премин но очигледно возилата не

Браво,го откорна цвеќето од битолски парк и дома си го однесе

Share Button

Паркче кај ОУ Стив Наумов во Битола.Убаво уредено си играат дечиња и одмараат повозрасните.Дотерана госпоѓа

Културен ФБ пријател,…останете на програмата на фб :)

Share Button

(фото) Дел од црквата во с. Граешница

Share Button

Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

Share Button

ПОЛИЦИСКО КОМБЕ ПРОПАДНА ВО ДУПКА

Share Button

Фотографија од полициско комбе заглавено во дупките полни со вода по улиците низ Аеродром, објави

Фото Без коментар

Share Button

фото Ѕид на сообраќајниот срам

Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Share Button