„Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

„Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

Коментарите се исклучени на „Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…
Share Button

Пак…

Коментарите се исклучени на Пак…
Share Button

Најнови фотографии- Градско шеталиште Битола И она што остана е доуништено фото О.Г.Танасовски

(фото)Без коментар

Коментарите се исклучени на (фото)Без коментар
Share Button

(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Коментарите се исклучени на (фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?
Share Button

(ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Коментарите се исклучени на (ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот
Share Button

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)
Share Button

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)
Share Button

Света Петка над Црн мост во Битола, црквичка и паракливче

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?
Share Button

Create AccountLog In Your Account