Битола синоќа (фото)

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)
Share Button

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)
Share Button

Света Петка над Црн мост во Битола, црквичка и паракливче

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?
Share Button

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег
Share Button

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)
Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account