На скопска клиника ги држел вработените како заложници и се заканувал со нож

На скопска клиника ги држел вработените како заложници и се заканувал со нож

Коментарите се исклучени на На скопска клиника ги држел вработените како заложници и се заканувал со нож
Share Button

Гостивар:Полицајци се обиделе да го приведат, ги претепал

Коментарите се исклучени на Гостивар:Полицајци се обиделе да го приведат, ги претепал
Share Button

Битола:Се скарале па му забодел нож в грб

Коментарите се исклучени на Битола:Се скарале па му забодел нож в грб
Share Button

Ограбена црква на Света Петка во Кичевско

Коментарите се исклучени на Ограбена црква на Света Петка во Кичевско
Share Button

Полициска акција во угостителски објекти во Гостиварско, има и приведени

Коментарите се исклучени на Полициска акција во угостителски објекти во Гостиварско, има и приведени
Share Button

Виничанец се обидел да силува 16-годишно девојче

Коментарите се исклучени на Виничанец се обидел да силува 16-годишно девојче
Share Button

На патот Прилеп-Градско кај Камен дол се преврти камион

Коментарите се исклучени на На патот Прилеп-Градско кај Камен дол се преврти камион
Share Button

Пијан скопјанец си кршел чаши од глава во кафеана во Драчево

Коментарите се исклучени на Пијан скопјанец си кршел чаши од глава во кафеана во Драчево
Share Button

Create AccountLog In Your Account