Aктуелно

инфо блиц

Најчитани

Црквата Света Троица (Руската црква) во Битола

Share Button

Извештај за енормно загадување: Во Битола контаминиран мерач за загадување на воздухот

Share Button

Штом некој фаќа правец кон Битола, тој иди да БИДИ ВИДЕН

Share Button

Во недела попладне бара луѓе на Широк сокак? Не ја знаат кафе шемата сите

Share Button

Ја сакам Битола бидејќи има многу голема историја зад себе

Share Button

Мојата Битола! Си ја обожавам

Share Button

Како Битолчани пречекуваат дрва за зима

Share Button

Не сум од Битола ама, многу ја сакам

Share Button

Секој користи прилика на Широк сокак да се слика

Share Button

ЧУДО ВО РОМАНИЈА:ЗАПЛАКА ИКОНАТА НА СВЕТА ПЕТКА (видео)

Share Button

Понеделник , Романија поточно 19 јуни 2017 година, време попладне, верниот народ се наоѓа во

Конзулите во Битола на прошетките кон Тумбе-кафе често ги користеа битолските пајтони

Share Button

Ако сакате да бидете здрави, еве колку часа треба да спиете секоја ноќ

Share Button

Во најновиот проект на Американската Национална фондација за спиење се вклучени 12 медицински стручњаци кои

Што и да направиш секогаш ќе те критикуваат и ќе зборуваат лошо за тебе…

Share Button

Фотографија од денеска: Чудотворната икона Брзопослушничка во Струмица

Share Button

Фотографија , направена денеска од посетител во Струмица, поклон пред Чудотворната икона Брзопослушничка

Бајрот во Битола крие некој работи???:)

Share Button

Вакви работи бре баирчани не се кријат:)А за ова си ќутите а???:)