Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Се роди првото бебе што го носеше сурогат-мајка во Македонија. Сурогат-мајката е 44-годишна жена, која се се нафатила да ја износи бременоста затоа што биолошката мајка немала матка, објави „Нова Македонија“.

Share Button

Share Button

Share Button