Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На 17.09.2017 година од 15:20 часот на регионалниот пат Р-1101 Прилеп-Градско, во близина на ресторан „Че“ поради пожар сообраќајот е во прекин во двата правци.

Share Button

Пред четириесеттина минути во фб   групата Ѕид на Сообраќајниот срам објавено е видео за пожар пред Прилеп Pred Prilep. Ne se pominuva poradi pozar. Публикувахте от Boban Stevanovski в 17 септември 2017 г.

Share Button

(фото превземено од Фејсбук)

Share Button