Share Button

Share Button

Според Социјалната мрежа и многубројните коментари, прилепчани беа, кандидат за градоначалник од СДСМ да биде Жаре Стеваноски.Реки коментари пишуваа не само прилепчаните туку и од други краишта низ земјава.Поддршката јавно ја даваа за Жаре Стеваноски истакнат по своите активности . Но сепак кандидат за градоначалник од редовите на СДСМ за Прилеп е сосема друга личност
Complete Reading

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Денеска напладне кај Декорпод во Битола дојде до пожар кој зафати гаражи  во кој се оштетени неколку автомобили. Противпожарните екипи пожарот го ставија под контрола  

Share Button

Share Button