Share Button

Понеделник , Романија поточно 19 јуни 2017 година, време попладне, верниот народ се наоѓа во црква на крајот од историскиот град Трговиште, и тогаш забележале солзи на иконата на Света Петка, Преподобна Мајка Параскева. Веста за мироточењето набргу се раширила помеѓу верниците кои се упатиле на поклонение пред Чудотворната икона , пред која сеуште се
Complete Reading

Share Button

Share Button

Во најновиот проект на Американската Национална фондација за спиење се вклучени 12 медицински стручњаци кои детално ги истражуваа препораките од типот „колку часа сон ви се потребни за добро функционирање?“ Во истражувањето учествувале лица од различни возрасти, од новороденчиња до стари и изнемоштени лица. Пронајдете во која група спаѓате и откријте колку часа треба да
Complete Reading

Share Button

Share Button

Фотографија , направена денеска од посетител во Струмица, поклон пред Чудотворната икона Брзопослушничка

Share Button

Вакви работи бре баирчани не се кријат:)А за ова си ќутите а???:)

Share Button

Share Button