Битолска Такси компанија има потреба од диспечери

Коментарите се исклучени на Битолска Такси компанија има потреба од диспечери
Share Button

Битолска такси компанија има потреба од диспечери со и без работно искуство контакт телефон 075 311-999 и 047 15 -86

Миленко го повикува Иванов да воведе воена состојба

Коментарите се исклучени на Миленко го повикува Иванов да воведе воена состојба
Share Button

Законот за ратификација за договорот со Грција тргна од Влада кон Собрание

Коментарите се исклучени на Законот за ратификација за договорот со Грција тргна од Влада кон Собрание
Share Button

Во Битола се “погреба, Северна Македонија”

Коментарите се исклучени на Во Битола се “погреба, Северна Македонија”
Share Button

МВР: Во протестите повредени седум полицајци и приведени 25 лица

Коментарите се исклучени на МВР: Во протестите повредени седум полицајци и приведени 25 лица
Share Button

Поради извлекување на товарно возило, во прекин сообраќајот кај мотел Дреново

Коментарите се исклучени на Поради извлекување на товарно возило, во прекин сообраќајот кај мотел Дреново
Share Button

Синоќа во Преспа запален автомобилот на Хари Локвенец

Коментарите се исклучени на Синоќа во Преспа запален автомобилот на Хари Локвенец
Share Button

Фото галерија од протестниот марш во Битола

Коментарите се исклучени на Фото галерија од протестниот марш во Битола
Share Button