Локално

Во Битола членови од ВМРО-ДПМНЕ бараат оставка од целиот извршен комитет на партијата

Share Button

(фото)Градски парк Битола – паракливче на Пресвета

Share Button

фото Новост А.А

Хуманитарна забава за помош на 10 годишното девојче од Битола, кое боледува од тумор на мозокот

Share Button

И овде како се поминва ? Зиг – заг ?

Share Button

(Фото)Утринско виножито на Широк сокак

Share Button

Mirjana Davkova додаде 2 нови фотографии. пред 8 часа · 

Битола се гуши во загаден воздух и вечерва

Share Button

Мерните станици покажаа дека воздухот е алармантно загаден во повеќе скопски општини, Центар, Лисиче, Ректорат.

До кога?

Share Button

БитолаНаТочак 1 час ·  Сообраќајот во строгиот центар на #Битола и понатаму е максимално загушен. На секои 15тина

На фб профилни – И ЈАС СУМ ИГОР, корисници со поддршка за притворениот битолчанец

Share Button

Сакаме европски ВЕЛО ГРАД, а не за шлепери АВТОПАТ!

Share Button

(фото)Без коментар

Share Button

градско битолско шеталиште фото Оливер Геле Танасовски

ЈАВЕН ПОВИК ДО ОПШТИНА БИТОЛА ! 26 ДЕНА ИМАМЕ НЕПРЕКИНАТО ЗАГАДЕН ВОЗДУХ

Share Button

Eko Rural Pelister додаде 2 нови фотографии. пред 7 минути · Јавно ја повикуваме општина

Заврши реновирањето на јужната припрата (салонот) во битолскиот храм Света Недела

Share Button

галерија

Да не се заборави 26.11 но 2016.Битола, СДСМ одеше во посета на најсиромашните

Share Button

ФОТОГРАФИИТЕ И ПОСЕТАТА СЕ ОД 2016 ГОДИНА СДСМ Битола додаде 17 нови фотографии — со

(фото)Без коментар

Share Button

Фотографии кои ни ги испрати читател